1. DETALII GENERALE

Va rugam sa cititi cu atentie capitolul ”Termeni şi Conditii”, care conține si “Acordul” sau “Termeni de Utilizare”, inainte de a utiliza sau a beneficia de serviciile oferite de Asociatia Responsabili Apărăm Democrația Uniți, incluzând toate paginile web şi toate informațiile, datele, textele, imaginile, sunetele sau alte materiale conţinute de acest site. Prezentul Acord stabileste termenii legali si conditiile de utilizare a site-ului www.radu.tv, a plății cotizației sau realizarea unei donatii si a coloborarii dintre asociatie si membrii sau donatori, precum și vizitatorii site-ului.

Site-ul www.radu.tv este administrat de catre  Asociatia Responsabili Apărăm Democrația Uniți, denumită prescurtat ”Asociația R.A.D.U.” sau ”ASOCIAȚIA”, cu sediul social in Bucuresti, sector 6, str. George Calboreanu nr. 3 bl 119 sc A, ap 50, înregistrată în Registrul special al Asociațiilor la Judecătoria Sector 6, sub nr. 79 din 07.06.2022, în baza Încheierii de ședință din 25.05.2022, pronunțată în dosarul nr. 7954/303/2022, având CUI 46433800 și adresa e-mail: comunicare@radu.tv

 

ASOCIAȚIA este persoană juridică română fără scop patrimonial, înființată potrivit legii române, având scopul declarat în actul constitutiv autorizat de instanță.

Pentru îndeplinirea scopului și obiectivelor sale, ASOCIATIA întreprinde campanii de strangere de fonduri din cotizații sau donatii cu ajutorul carora sunt sprijinite, organizate si dezvoltate activitățile specifice.

Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului ASOCIAȚIEI, www.radu.tv, denumit in continuare si ”site” sau ”site-ul”, sunteti de acord cu Termenii si conditiile generale de folosire a acestuia. In plus, prin oferirea de donatii, contributii si sponsorizari, online sau offline, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

 

 1. ACCES

Trebuie să obţineţi acces la internet şi să plătiţi taxele aferente pentru a folosi Site-ul. Sunteţi şi veţi rămâne singurul responsabil de achiziţionarea, instalarea, operarea şi întreţinerea echipamentului hardware, software şi accesului la internet. De asemenea, sunteţi singurul responsabil pentru protejarea  echipamentului hardware şi software împotriva viruşilor sau a altor amenințări cibernetice, înainte de a-l folosi. Noi nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele erori sau disfuncţionalităţi ale echipamentului dvs. hardware şi software.

 

 1. POLITICA DE SECURITATE

Informatiile personale sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a tranzactiei plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti,. Adresa de e-mail este importanta, deoarece informatiile legate de cotizație sau donație vă vor fi transmise via e-mail.

Procesatorul plăților, www.plati.online, garanteaza securitatea sistemelor sale informatice, datele cerute fiind necesare și folosite doar pentru procesarea plăților.

Site-ul şi celelalte informații sau oferte şi software-ul folosit conţin date și informaţii care sunt protejate de drepturi de proprietar, mărci înregistrate, patente sau alte drepturi şi legi ale proprietarului. Conţinutul prezentat dumneavoastră prin intermediul Site-ului este protejat de legile privind proprietatea intelectuală. În consecință, dvs. vă angajaţi să nu modificaţi, închiriaţi, vindeţi, distribuiţi sau creaţi materiale provenite de pe Site, parţial sau în totalitate, în lipsa autorizaţiei noastre scrise.

În orice moment şi din orice motiv, avem dreptul să modificăm sau suspendăm temporar utilizarea Site-ului sau a unor zone/porţiuni din acesta, comunicându-vă sau nu decizia în prealabil.

Ne angajăm să vă rsăpundem cât mai prompt cu putință la reclamațiile sau solicitările rezonabile, legale și pertinente. Cu toatea cestea, nu ne puteţi face responsabili de pierderi sau pagube directe, indirecte, accidentale, speciale survenite în urma modificării, discontinuităţii sau restricţionării accesului la Site ori imposibilității accidentale de accesare a acstuia.

Noi putem furniza Link-uri unui web site al unei terţe persoane. Acest lucru nu reprezintă o garantare morală sau materială a informaţiilor, produselor sau serviciilor obţinute prin această legătură. De vreme ce nu putem controla site-urile web ale terţelor persoane, nu ne putem face responsabili de conţinutul acestora.

 

 1. ELIGIBILITATE ȘI CONDUITA UTILIZATORULUUI

Dumneavoastră prezentaţi şi garantaţi că aveţi cel puţin 16 ani. Prin continuarea navigării pe site și accesarea informațiilor furnizate de acesta ori a butoanelor de plată (donație sau cotizație), garantați că aveți capacitate deplină de înțelegere a acțiunilor dvs., pe care vi le asumați în deplină cunoștință de cauză.

Nu puteţi folosi Site-ul sau celelalte oferte sau informaţii pe care le primiţi de pe Site sau de la celelalte Oferte, pentru a:

 • Interfera cu alţi utilizatori ai Site-ului şi ai informațiilor, cu excepția celor expres autorizate pe/prin site;
 • Conduce/efectua activităţi interzise prin lege;
 • Ademeni sau vătăma intenţionat minori;
 • Denatura propria identitate;
 • Modifica, adapta, traduce, vinde, decupa, scoate porţiuni din Site sau din Oferte;
 • Altera sau îndepărta drepturile de autor sau marcă înregistrată;
 • “Înrăma” sau “oglindi” părţi din Site sau din Oferte, fără autorizaţia noastră scrisă;

 

 1. COTIZAȚII ȘI DONAȚII:

ASOCIATIA R.A.D.U. accepta plata cotizațiilor sau donatiilor online si offline. Donatiile online se fac prin serviciul de procesare plati online, oferit de www.plati.online

Pentru efectuarea plății, utilizatorul accesează butonul ”COTIZAȚIE” sau ”DONAȚIE”. Apoi :

 • Utilizatorul selectează valoarea in RON sau EUR pe care doreste sa o doneze.
 • Pretul tranzactiei indicat este pretul net care va fi platit de utilizator, fara nicio taxa suplimentara.
 • Selectați metoda de plată oferită de aplicație, după care sunteti redirectionați catre pagina securizata plati.online pentru finalizarea plății cotizației sau donatiei.;
 • Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru donatia efectuata. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

 

 1. METODA DE PLATA

Puteti alege dintre următoarele metode de plata: prin card de credit/debit prin … sau prin transfer bancar, daca decideti sa plătiți cotizația sau donația din cont bancar propriu sau donatie prin aplicația ” PayPal”.

Daca selectați metoda prin card de credit/debit ca metoda de plata, vă dați implicit acordul pentru prelucrarea datelor furnizate și este necesar sa completati un formular afișat de/pe site cu datele general-necesare despre cardul bancar. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru plata realizată pe site-ul nostru. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Procesatorul de plăți accepta următoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.

Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit, donatia dumneavoastra va fi procesata imediat.

Pentru donatii prin Transfer Bancar trebuie sa adăugați si sa verificati IBAN-ul Asociației sa fie corect. Nu ne asumam responsabilitate pentru tranzactii esuate sau gresite din cauze mentionate mai sus.

Pentru metoda de donatie prin PayPal sunteti responsabili sa verificati și să înscrieți corect datele Beneficiarului (Asociația) si sa trimiteti suma pe care o doriți.

 

 1. POLITICA DE RETURNARE

Fiind acțiuni de plată a unor sume de bani, asumate în mod conștient de plătitor, Cotizațiile si Donațiile nu se returnează. Operațiunile procesate incorect sau incomplet, din cauza unor eventuale incidente tehnice, se soluționează potrivit politicii de soluționare a incidentelor de plată ale procesatorului de plăți.

 

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele solicitate de catre Asociatie  (nume, prenume, mail, telefon sau orice alte date solicitate) vor fi folosite in contextul facilitarii plății cotizațiilor sau donatiilor catre Asociatie si/sau in scopuri de marketing (inclusiv prin mijloace automate) si/sau in scopuri de reamintire si notificare a programarilor si livrarea unei experiente personalizata nevoilor utilizatorului sau membrului Asociației.

Responsabil cu protectia datelor este dna. Gabriela Calițescu, telefon: +40 762 090 780

Pentru a solicita exportarea si/sau stergerea tuturor informatiilor inregistrate de Asociatie, prin sistemele sale de management, puteți sa ne trimiteti un mail la adresa: comunicare@radu.tv

Informatiile obtinute de la utilizator nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate legal și justificat de catre autoritatile statului.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Asociatie sau procesatorul de plăți numai in scopul declarat în prezentul Acord privind Termenii și condițiile de utilizare a site-ului. Informatiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei si pentru comunicari ulterioare.

Datele completate de catre utilizatori pe Site vor fi stocate in serverele Asociatiei, doar pentru facilitarea comunicării ulterioare, iar cele legate de plata ori donatie online sunt colectate numai de catre procesatorul de plati și sau terțele părți implicate, cum ar fi banca utilizatorului sau cea a beneficiarului plății (Asociația).

Pentru mai multe detalii privind ”Confidențialitatea” și ”Politica de cookies”, vă rugăm să citiți și Politica de confidențialitate și cookies afișată de site.

 

 1. LITIGII ȘI ACCESUL NEAUTORIZAT

Orice tentativa de acces neautorizat in Site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Termeni si conditiile generale aplicate pentru plata cotizațiilor sau donatiilor online, sunt acceptate in deplina cunostinta de catre utilizator, actul de donatie implicand acceptarea imediata si totala a celor stipulate în prezentul document/Acord.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Orice utilizator nemulțumit ne poate sesiza cu privire la obiectul nemulțumirii sale, ceea ce nu exclude dreptul acestuia de a se adresa autorităților pe care le consideră competente. Orice litigiu va fi soluționat, pe cât posibil, pe cale amiabilă, ambele părți având obligația de a face demersuri certe în acest sens.

 

 1. DISPOZITII FINALE
 1. Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.
 2. Prezentul document și acord de utilizare poate fi modificat oricând fara preaviz.
 3. Deşi încercăm să menţinem integritatea Site-ului şi a celorlalte componente și informații oferite, nu putem garanta acurateţea şi conformitatea conţinutului acestora. În cazul în care considerați că ați depistat o eroare pe Site sunteți rugat/-ă să ne contactați prin scrisoare ori mesaj e-mail, şi să comunicați, dacă este posibil, o descriere a erorii, locaţia ei URL şi informaţiile dvs. de contact. Vom face eforturi pentru a rezolva cât mai curând deficiențele semnalate.
 4. Prezentul document și acord de utilizare este guvernat de legislația română în ce privește interpretarea și executarea lui.

 

 

ASOCIAȚIA R.A.D.U.

©2024 ASOCIATIA R.A.D.U. - RESPONSABILI APĂRĂM DEMOCRAŢIA UNIŢI

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?